Klær i 100% merinoull fra Lillelam

Klassiske og tidløse klær i 100% Merinoull fra Lillelam til barn og baby. Det rene og naturlige ullmaterialet er basert på den nyeste, teknologiske utvikling som gjør at plaggene verken klør eller krymper i vask.

Lillelam

Lillelam

Lillelam er en norsk merkevare som ble startet i 2004 av to småbarnsmødre som ikke fant gode nok ullklær til sine små. Det var nesten umulig å finne ullklær i ren, myk ull for barn, og spesielt funksjonelle klær med fint design i ull som ikke klør! Så da måtte de rett og slett lage det selv! En kolleksjon med barneklær i 100% merinoull av beste kvalitet ble starten på noe stort. 

Lettstelte ullklær til travle småbarnsforeldre

Merinoull er naturens fineste fiber, og en av de mest miljøvennlige tekstilene du kan bruke. Det rene og naturlige ullmaterialet er basert på den nyeste, teknologiske utvikling som gjør at plaggene verken klør eller krymper i vask. Alle plaggene kan maskinvaskes på ullprogram. Lillelam garanterer den beste kvaliteten av merinoull, som gir plaggene en fantastisk mykhet og en unik slitestyrke. Uten syntetiske innslag bevarer ullen sine naturlige verdier og beholder blant annet lanolin-innholdet som gjør at plagget både er selvrensende og har lav brennbarhet.

Lillelam sin visjon

Lillelam har blitt en kjent norsk merkevare blant barnefamilier, og har som mål å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Lillelam sine produkter skal være klassiske og tidløse, ha smarte løsninger for å gi lengre brukstid, og i den beste kvaliteten for å kunne gå i arv. Tar du godt vare på ullplagget ditt vil det kunne vare i lang tid. Og fordi ull er nedbrytbart kan du tilslutt legge produktet i naturen, og det vil gå i oppløsning og brytes helt ned (bortsett fra knapper, glidelåser og vaskelapper).

Ønsker du noe annet enn vårt utvalg fra Lillelam, kan vi ordne dette for deg. Se her kolleksjonen her.

Utstilt i vår butikk på Geilo! Klikk og hent, eller få tilsendt hjem. Vi sender innen neste virkedag.

Er dette en gave? Legg igjen en kommentar og vi pakker inn for deg!